Corvin Studio-Stílus és elegancia a kertben.

 


Referenciák, "Egy kert élete" video blog, minden ami Corvin Studio! 


 

Kedves Kertbarátok!

 

Fotó

Nagyon örülünk és köszönjük, hogy érdeklődik a referencia munkáink és video blogunk iránt. Hamarosan elérhetővé tesszük munkáink végeredményéről készült képeket és videókat. Ahogy a weboldalunk szöveges tartalma, úgy a hamarosan publikálásra kerülő fényképek és videók is saját kreativitásunk és munkák eredménye, ez úton is jelezve kifogyhatatlan szenvedélyünk és alázatunk a szakma és a munkánk iránt. Tudjuk, milyen fontos kellőképpen bemutatni és tudatosítani a világgal azt a stílust és eleganciát amit a munkánk képvisel, legyen szó kerttervezésről, kertépítésről, kerti tavakról, saját műhelyünkben tervezett és gyártott kerti bútorokról, mi minden téren meg fogjuk találni a kertek, belső kertek, automatizált öntözőrendszerekhez kapcsolódó igényekre a legoptimálisabb megoldást. 

 

Addig is had kedveskedjünk egy Wiebe de Jager által készített fantasztikus drónfelvétellel a Keukenhofi 32 hektáros tulipán kertről, amelyet mi is hamarosan meglátogatunk. Ígérjük, nem maradnak el a szebbnél szebb fotók!

 

Corvin Studio

 

           

 

 

Tóth Sándor

Öntözőrendszer tervező és telepítő szakember

Kertépítés, kerttervezés 

 

Tel: +36 20 391 87 84  

KAPCSOLAT

E-MAIL: info@corvinstudio.hu
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk